Så er vi “flyttet vi ind i vores nye hus og fået møblerne på plads”!

IMG_3234
Søndagsmiddag med hele familien på havnen.

1. juni 2014

Tirsdag, vores langturs “Dag 1”, var en af de dage og situationer, som vi har set frem til og snakket om meget længe. Først noget vi drømte om, fostrede ideer om, senere tanker og hensigter og i det sidste år planer og aktiviteter, der skulle muliggøre realiseringen. Og nu var realiteterne der. Akkurat som når man endelig sidder i sofaen i sin ny indrettede stue og skal til at bruge alt det, som var formålet med anstrengelserne

Søndag spiste vi sammen med alle vores dejlige børnebørn, svigerbørn og børn, som vi plejer om søndagen, en slags farvel (men længere væk er vi jo heller ikke 😉 ). Mandag aften dejlig snak med naboer og sejlervenner i Aarhus Sejlklub over en øl, som en slags fejring af “indflytningen”. Tirsdag morgen endnu et par småting, og 10.48 ud af havnehullet.

Første mål er Marstal, hvor vi mødes med ca 25 andre både, som vi følges ad sammen med på den første del af turen med Kanal-øerne som mål.

IMG_0549

Advertisement