Smukke Gouda, ost og Verdis Requiem

IMG_0839
14€ for tre nætter!

28. juni 2014

Byen er smuk! nutidige aktiviteter i historiske rammer. Vi lagde til i Kattensingel, med mastetoppen manøvreret ind mellem trækroner. 50 meter fra gågaden.

IMG_5208
“Ost-ost-ost-ost, jeg vil ha ost!” (Sebastian)

Selvfølgelig skulle vi som ostespisere forbi Gouda. Nå, det er altså over 20 år siden, der blev produceret ost her. Lørdagsmarkedet rummede dog flere ostehandlere på få kvadratmeter, end vi tidligere har oplevet overhovedet. Sikke smag, nuancer, lagringer, varianter. Købte lidt, uhm!

I den store Sint Janskerk lød der korsang. Omtrent 350 korsangere øvede Verdis Requiem. Kirkerummets genlyd gav stor lyd til de mange sangeres anstrengelser. Vi købte biletter til aftenens opførelse og fortrød det ikke! 4 solister og et stort orkester supplerede koret. Nakkehårene rejste sig. Smukt! ”You won’t sleep tonight!” sagde den venlige gråhårede dame, der solgte billetter. Men sov, det gjorde vi nu.

IMG_5204
Koret øver sig

 

IMG_5213
Cykeltur i Gouda
Advertisement