Veerhaven – et lille smørhul!

IMG_0840
Der var lige to ledige pladser for enden af den lille havn, og her dirigerede havnemesteren os ind. “Så er havnen vel fyldt?” spurgte jeg. “No, as long as you can see the water the harbor is not full!”.

30. juni 2014.

Vi ligger “Two minutes walk form the baker, five minutes from the supermarket and ten minutes from the center of Rotterdam!”. Lette dønninger når skibe i Rotterdam havn passerer 50 meter fra vores liggeplads.

Tilfældet ville, at politiets sjældne udtrækninger af lystbåde til kontrol begunstigede os to danske både. Søde, smilende så de vores pas og spurgte til vores nødsignaler, afsejlingssted og målet for vores sejlads. “Vi skal kontrollerer jeres oplysninger og om I har offentlig gæld”, men vi hørte ikke noget, så det har vi nok ikke!

IMG_5228

Advertisement