Propelproblemer

IMG_5567
Lionell, James og Jens undersøger propellen

16. juli 2014

Siden Kielerkanalen har der været en ny og ukendt lyd når vi sejler for motor ved bestemte omdrejninger på motoren, siden suppleret med vibrationer. Mange har lyttet og givet råd, dog blev resultatet en tur på land i Dieppe. Vi stødte tilfældigt på James Gale, der tilbød sin hjælp, både med forbindelser og med det franske (James er herboende englænder).

IMG_5574

”Bare Lykke” kom i kyndige hænder og stærke kræfter hos Sandrine, hvor en hydraulisk vugge på en vogn løftede ”Bare Lykke” og hendes 8-9 tons op, så den kunne køres op ad en sliske, med den undrende besætning ombord.

Lionell stod klar til at se på skruetøjet, som han dagen forinden havde lokaliseret som årsagen til støj og vibrationer. Resultatet blev en ny, fast propel, der i øvrigt er bedre egnet til kanalerne.

Advertisement