”M/Y Bare Lykke”

IMG_6001

29. juli 2014

Rouen blev endestation for denne etapes sejlads med ”Bare Lykke” som sejlskib. Masten er for lang at transportere sikkert på langs på ”Bare Lykke” gennem de ca. 400 sluser, og på højkant går det slet ikke. Så den skal med lastbil til Middelhavet.

Christophe var meget professionel, og efter kort tid lå den 19 meter mast i afriggerhal, hvor vi lavede det sædvanelige efterårsafriggerarbejde. Denne gang indendørs og lidt mærkeligt her midt på sommeren.

Vi pakkede hele molevittern ind i bobleplast og strækfolie, og tapede forsvarligt sammen. Sejl, rig, gummibåd, redningsflåde to ankre m.m. kom på en palle og blev strækfoliepakket, og så var i alt ca. 800 kg klar til transport mod Middelhavet, og M/Y Bare Lykke flyder nogle centimeter højere på vandet, hvilket er godt i kanalerne, men hun ligner ikke sig selv.

(S/Y betyder Sailing Yacht, og M/Y betyder Motor Yacht)

IMG_3483   IMG_3485

Advertisement