Rebus – gæt en kanal!

IMG_6990
Præmien er et forkortet weekendophold i “Bare Lykkes” cockpit, all exclusive, og efter skippers eget valg.

23. august 2014

IMG_6944

For knap en måned siden sejlede vi op ad Seinens udløb ved LeHavre og Honfleur, og siden har nu vi sejlet ca. 800 snoede kilometer og bevæget os ca. 400 km målt i luftlinje i østlig retning til området Haute-Marne med ’hovedstaden’ Chaumont.

IMG_6959

Vejret de sidste uger har ikke været for godt, og vi har måttet tage de lange på, og selv strømperne er blevet ’luftet’. Men nu sejler vi sydpå og hver dag bringer os nærmere de varmere himmelstrøg ved Middelhavet. Der resterer knap 900 km ad mere lige kanaler kanaler og floder, meget af det i medstrøm, og for nedadgående slusninger. Det er godt 500 km målt i luftlinie.

IMG_6940

Kanalen, vi sejler på her, er meget smuk, snor sig gennem landskabet, under vejbroer, ad vandbroer over Marnefloden, forbi små flækker, med masser af marker og træer i alle mulige grønne nuancer.

IMG_6796

IMG_6774

Endnu et foto med lidt rebushjælp til de fattesvage…
Endnu et foto med lidt rebushjælp til de fattesvage…

 

Advertisement