Ny konkurrence – hvad synes Vitter er så kedeligt?

IMG_8363
Kedelig afslutning…!

24. oktober 2014

IMG_8223“Bare Lykke” blev efterladt på pladsen ved Navy Service i Port Saint Louis for en uges tid siden, og vi tog lokalbussen til Arles, som vi ikke rigtig var blevet blev færdige med. Herfra fortsatte de kollektive transportfornøjelser med bus gennem Carmague og tog til Marseille, sikke mange turister!

Siden TVG-tog til Barcelona, og her er der sør’me også mange turister. Storbyerne er vores motionscentre med omkring 10 kms rask gang dagligt med fuld turistoppakning, vandflasker, rygsæk o.s.v., og med fotoapparatet på maven og iført shorts, jo, det er ømt. Også morgenen efter, når lægge og fodballer værker, men så er der jo opvarmningsøvelser på vej til bageren.

Barcelona er også en spændende by. Og noget helt andet end Amsterdam, Brügge, Paris, Lyon eller Marseille.

Lørdag er det med Norwegian hjemad, 3 timer om at tilbagelægge, hvad vi sejlede på fire og en halv måned! Vi prøver at forestille os en dagligdag derhjemme, men de seneste fem måneders oplevelser har fuldstændig fortrængt billedet af hverdagen før vi tog afsted.

IMG_8536
Endnu en Midelhavs dukkert
IMG_8388
Familia Sagrale, de bygger stadig, måske færdig i 2025!
IMG_8433
Gaudi arkitektur!

 

 

 

 

IMG_8375
Jens synes det var en kanonoplevelse at være på Nou Camp, se alle stjernerne på Barcelonas og Ajaz hold. Jo, det var kvalitetsunderholdning.
Advertisement