Så er vi iiie!

Hvil efter polerdjævlen har trukket de sidste kræfter ud af skipper.
Hvil efter polerdjævlen har trukket de sidste kræfter ud af skipper.

7. april 2015

Vi har været her i Port Saint Louis du Rhone en uge, og i dag søsatte vi “Bare Lykke” i det 15 grader blå Middelhav. Vi har klargjort, poleret, forbedret og rigget til, så efter en uge i arbejdstøjet tager vi det lette sejltøj på i morgen og sejler mod nogle små øer uden for Marseille, Le Frioul.

Ro i mellemgulvet, "Bare Lykke" er iiiee!
Ro i mellemgulvet, “Bare Lykke” er iiiee!

Efter afisning af flyet i vinterkulden i Billund landede vi for en uge siden i Marseille, men uden vore tre tungtpakkede kufferter. Mens vi gjorde krav på vore tabte bagage mistede Helmuth fra havnen tålmodigheden med os. Helmuth er havnens selvbestaltede shuttleservice, men ventetiden blev for lang og han kørte for næsen af os.

Kæmpekran
Kæmpekran!

Vi har hele ugen boet i Bare Lykke på vinterpladsen blandt knap 1.000 andre både. Hun har klaret vinterens fem måneder uden os fint, første vinter vi har været adskilte i så lang tid! Tyveknægte havde desværre forelsket sig i vores gode Rocna anker, så det var skruet af ankerkæden og borte!

I ugens løb har vi oplevet Mistralen en hel del, 15 til 20 m/s fra nord, det rykker i riggen, så Bare Lykke har rusket noget i sit bådstativ. Vi har haft dejlig sol og op til 20 grader, så når vi fandt læ har det været som gode danske sommerdage.

Nu er det stille og lunt med gode udsigter for de kommende dage.

Og vi glæder os!

Advertisement