Landsat på Corfu

IMG_0646

27. maj 2015

I Port Saint Louis du Rhone viste det sig, at vi med Navy Service havde valgt den mest simple og ”organisk organiserede” (lettere rodede) af de to vinterpladser. I forhold til Corfu Yacht Yard er Navy Service dog nærmest at regne for en fuldstændig steriliseret operationsstue. Her er vi mentalt tilbage Finn’s bådeværft i Aarhus Lystbådehavn først i halvfjerdserne.

IMG_0650

Et remdrevent spil trækker ”Bare Lykke” på beddingsvognen, i små ryk, opad beddingens skinner via en lang olieret wire, der slæber i det efterhånden godt olierede grus. To mænd stod på beddingsvognen ude i vandet og rettede til mens vi sejlede “Bare Lykke” ind i beddingsvognen.

IMG_0669
På plads med en hydraulisk vogn blev 10 træstammer kilet op under skroget, og så står “Bare Lykke” fast på land, selv i 15 m/s, prøvede vi.

IMG_0673

Det blev til nogle dage med reparationer og pakning, før kursen sættes hjemad. Først i juli genoptager vi eventyret i det Ioniske.

CorfuYachtYardAlle pladser optaget på Corfu Yacht Yard!

 

Advertisement