Vi to på egne hjul, næsten.

Grækernes renomé som kulinariske analfabeter bliver gang på gang gjort til skamme!

23. Juli 2015. Vi har dejlige dage sammen, alle 6 incl. Emil, Mads, Sisse, Peter og os2 på “Bare Lykke”. I dag skulle vi alle 6 så nyde fordelene ved lidt adskillelse, så vi 2 fra Bare Lykkes faste inventar lejede bil, for at se nærmere på Kefalonia, der er en særpræget, bjergrig ø med dejlig hvidvin! En uoverlagt bemærkning om havskildpadder i havnen ved byen Argostolion, resulterede i en lille rød, lejet bil i bakspejlet, så resten af besætningen fulgte glædeligvis efter. Først til den underjordiske sø i grotten ved Malissina, og siden hen over bjergene til Argostolion, hvor Middelhavsskildpadden Caretta Caretta ganske rigtigt boltrede sig, når fiskebådene kom ind. En enkelt kiggede op et par gange og de er imponerende.

IMG_1472
Både ser ud, som om de svæver på Malissima grottens azurgrønne vand på Kefalonia.

Mads og Emil havde stærke ønsker om at se både delfiner og havskildpadder her i Grækenland, og det er nu lykkedes. I øvrigt synes vi at have en mindre hedebølge hernede. Vist tæt på 40 grader i skygge i går, og knap 30 grader i havvandet. En let brise i nattens 25 grader bragte dog kropstemperaturerne nær det overkommelige.

Vi to er på Airbnb på vestkysten af Kefalonia.
Advertisement