Svag vind, sol og 25 grader, vandtemperaturen 18 grader.

IMG_5458
Hele værftet er i gang, når både søsættes. De har styr på det!

18. april 2016.

I dag kom vi i vandet. Værftets store Rodeberg trailer løftede “Bare Lykke” ud af sit vinterstativ, og den kraftige entreprenørmaskine søsatte “Bare Lykke” ned ad slæbestedet. Alt gik fint, motoren startede, og vi sejlede afsted. Tak for denne gang.

Blandingen af klargøringen af “Bare Lykke” og opdagelse på Leros har vi nydt. Ikke noget hastværk, men polering, nye batterier, selvstyrer, klargøring af motor o.s.v., stort set som hjemme på vinterpladsen i Aarhus. Her er det bare ikke vinter, og lidt for varmt til en særlig arbejdsindsats ind i mellem, men det skal vi jo nok ikke klage over.

Leros er anderledes end turistøerne, der banker alle tilbuddene op i hovedet, så snart man nærmer sig. På Leros skal man finde tingene selv. Så ind mellem klargøringsarbejdet har vi ’skrællet lag på lag af Leros’ og opdaget stadigt mere af øen. Ved første kig i efteråret så det lidt trøsteløst ud, men vi er faktisk blevet ret glade for øen og de mennesker, vi har mødt.

IMG_5496
Nikos forlader “Bare Lykke” efter søsætning. Bemærk i strømpesokker, ikke svine!
Advertisement