Grækenland anduvet

IMG_0512
Azurblåt eller smaragdgrønt, alt efter smag. Det er ikke fotoshop!

20. juni 2015

IMG_0510
Bare en ankerplads!

Det blev det drømmeagtige azurblå vand, godt 20 grader varmt, og sol og 26 graders varme, der modtog os her i Limin Alipa / Palaiokastrita / Ormos Liapadhes (gad vide hvorfor hvert sted hedder så meget forskelligt her nede i Grækenland?).

IMG_0521
Havneplads. Alle nyopsatte el- og vandstandere til lystbåde er efter sigende fjernet af fiskerne!

Så alle forestillinger blev bekræftet i løbet af 0 komma 5. Efter 10 timers sejlads (og dieselrengøring) fra Leuca i Syditalien droppede vi ankeret på 4 meter klart vand i en idyllisk lille bugt og sprang på hovedet i det azurblå med fisk svømmende omkring.

IMG_0546
Munkeklosterbesøg kræver helt ny beklædningsmode for Vitter: Ingen bare lår og arme. Tøj venligst udlånt af munkene.

Dagen efter ind i land i et noget turistet område, men de har ikke turister i fuldt mål endnu, så dejlig atmosfære.

Planen har været, at nå Korfu sidst i maj, og det er lykkedes. Nu vil vi sejle lidt rundt om Korfu den næste uges tid. Så tager vi “Bare Lykke” på land i Korfu by, og flyver hjem.

Vores mål med at sejle knap 1.200 sømil fra Sydfrankrig de sidste godt 7 uger, som har virket lidt travlt ind i mellem, er at være hjemme, når vores fjerde barnebarn dukker op først i juni, for det glæder vi os også til!

Advertisement