Sommerens hidtil bedste sejldag

IMG_1603

31. juli 2015

For sydgående efter kanalsejlads ved Lefkas fik vi den herligste halvvind, satte alle sejl for første gang i sommer, og gled af sted gennem det smukke ølandskab mellem Kefalonien, Lefkas, Ithaka, Kalamos og hvad de smukke, grønne, bjergrige øer nu alle sammen hedder.

IMG_1606Det hele ser nu smukkere ud fra en sejl-sejlende sejlbåd!

IMG_0604
Kalamos er en af de mange grønne, smukke ioniske øer.

Sejlads med sejl er ikke kedeligt her. Vejrudsigtens vestlige mellemvind passede sådan cirka på 15% af sejladsen. Bjergene sætter dagsordnen for de øvrige 85%, så vi fik inden for godt en time vindstille, 12m/s, gentagne vindskift på 180 grader. Herligt!

 

IMG_1602
Selvgjort er velgjort, bimini-like solafskærmning.

IMG_1609

IMG_1625
Kalamos var målet for denne skønne sejltur.

IMG_1635

Advertisement