Rudekuverter agterudsejlet og aldringsprocesser sat i bakgear!

IMG_5435
Sommeraften over Piræus Havn ved afsejling med Blue Star Ferries Superfast XII mod Leros.

10. april 2016

I går undrede vi os over, hvor lidt vi havde nået, hvor lidt vi hører hjemmefra o.s.v., indtil vi talte op, at siden vi ankom sidste torsdag er der jo ikke gået så forfærdelig lang tid.

Nem rejse med SAS-bus og SAS-fly fra ”Lykkes Pølsevogn” på Randersvej via København og Athen, og så med den lokale udgave af hurtigbussen til Athens færgehavn, Piræus. Nogle timer senere check-in på færgen, afgang mod Leros kl. 19.

IMG_5424
Fantastisk hvad man får for 33€.
IMG_5445.jpg
Vitter midt i billedet, sovende. Ikke de lovede flysæder at sove i, så restaurantens diverse og  gulve blev den nats torneroseleje.

 

Færgen fra Athen ankom til Leros kl. 05.30. Her udspillede der sig et sandt gedemarked, med biler, babyer og bagage, der ledsaget af voksne, i nattemørket myldrer over færgens halogenoplyste landgangsklap. På kajen intensiverede støj og kaos (Chaos: en antik græsk betegnelse for den mytologiske urtilstand, hvorfra de første guder opstod, og hvoraf verdensordenen blev dannet). Netop i land stoppede den ene halvdel af folkemyldret i omfavnelser, og blokerede de resterende tudende biler og babyer i mørket.

IMG_5448.jpg
Ankomst Leros 05.30. Lyden mangler: larmende færgemotorer, råberi, småbørns klynken. Og vore stønnen over 66 kg bagage.

 

Midt i kaos’et stod en mindre, venligt smilende dame og spurgte, om hendes udlejningsbil ikke netop var til os. Og jo, sådan en havde vi jo reserveret, og 15 minutter senere lukkede vagten på Leros Artemis Boatyard os ind på pladsen, hvor “Bare Lykke” nærmest stod og smilede til os i nattens mulm og mørke.

Advertisement