Vindmåleren runder 18m/s, 24 i stødene!

IMG_7090
Sejlads på det blå hav før vinden kommer.

18 juni 2016.

”Rederen” (Vitter) spottede de orange felter i vindprognosen for længe siden: Kraftig vind ville præge dagene her midt i ugen. Det er måske den græske Meltemin, selv om den burde holde vinterferie til først i juli. Så allerede søndag søgte vi sikker havn på Tinos, i fald vi ikke ville være de eneste sejlende, der fik samme ide. Og der var lige 2 ledige pladser blandt de 15 foretrukne længst inde ved bykajen.

IMG_7077
Ro på i havnen på Tinos før vinden kommer.

Vi ligger med hyggelige naboer, en tysker til styrbord og en englænder til bagbord, med venlige franskmænd lidt længere henne. Der kunne så vel være basis for en rask lille verdenskrig her på kajen, men alle er hjælpsomme, kigger efter hinandens både, og så er det vel kun truslen fra ”Brexit”, der kan truer samværet. Til gengæld inviterer englænderne på aftensmad.

IMG_7154
Så kom vinden, billede fra havnen i Tinos.
IMG_7149
Færgerne sejler stadigvæk, og enkelte sejlbåde, charterbåde!
Advertisement