Tsipras er ikke færdig!

IMG_2255
Bådene er dyre, men driften med 10 mands besætning må være endnu dyrere!

16. juni 2016

Anders Samuelsens og hans drøm om ”Det blå Danmark” (og det har ikke noget med sejlsport at gøre) ville elske det græske system, hvor en lille elitær skare velhavere sejler, eller sejles, rundt i deres mega-yachts. Bådene er langt større, end hvad vi ser på vore hjemlige breddegrader, de kræver nemt 10 mands besætning eller mere. Alt imens Grækenland som nation sulter!

Tsipras har på et år sat momsen op til 24% fra tidligere 8% +. Lystbåde beskattes nu, så en 10 meter båd koster omkring 25.000 kr. årligt i skat. Hvad gør velhaverne så med deres græske megayacht? sætter et malteserkors i flaget (den fra gærpakkerne), og så er megayachten ikke græsk længere.

Alt imens Grækenland som nation sulter!

IMG_2207
Det pænt store skib med fine linier ankrede op lige ved “Bare Lykke” på Kythnos, og fra den termiske pool kunne vi se et optrin med besætningens tilrigning på stranden til tre mænds aftenmiddag efter en mindre svømmetur med åbne øl! (se billedserie nedenfor).

This slideshow requires JavaScript.

Advertisement