Knap 3 måneders kølvand, forsommeren 2016

3 måneders tilbageblik

1. juli 2016

Når vi i dag sætter os tilrette i flyveren ser vi tilbage på knap 600 sømils sejlads de sidste godt 10 uger. Vi har haft god tid i år; til sammenligning sejlede vi sidste forår den dobbelte distance fra Frankrig til Grækenland på kun 7 uger.

Oprindelig havde vi planlagt at sejle længere vestpå her i forsommeren, til det vestlige Grækenland eller måske endda til Syditalien, for vi er jo på vej hjem. Det gik heldigvis i tide op for os, at så ville vi alt i alt blot sejle frem til Grækenland og tilbage.

Så vi besluttede heldigvis om, og skrottede sejladsplaner og ure, og lod vejr og kompas bestemme – det meste! Selv om vi både er kommet helt til Rhodos i sydøst og nu er et godt stykke vestpå, så er sejladsens næste destination besluttet, når vi sejlede af sted fra en tidligere.

Og det har været skøøønt: Mere afslappet sejlads, sjovere sejlture (mere bidevind!), spændende steder og mange dejlige mennesker og langturs-venskaber. Ro på, tid, afslapning, samvær og fordybelse.

Et endnu ældre engelsk-dansk ægtepar på pladsen spurgte hvorfor vi dog allerede ville sejle hjemad, de sejlede her på 17 sæson…..

3 måneders tilbageblik

3 måneders tilbageblik

3 måneders tilbageblik

3 måneders tilbageblik

3 måneders tilbageblik

IMG_6306

IMG_6331

Advertisement