Bedste sejlads i efteråret

img_9409

6. oktober 2016

Der er rigtig meget motorsejlads på vores tur. Når så vind, vejr og planer går op i en højere enhed, så sejlene kan blive luftet, så er det skønt.

Sådan en sejladsdag fik vi fra Zakynthos til Meganisi, en 50-sømils tur hvor størstedelen blev for sejl, 6 – 8 m/s overvejende bidevind. Luften var vel 25 grader, ligesom vandet omtrent er, og vi mindedes enkelte tilsvarende dage under nordlige himmelstrøg. PRAGTFULDT!

img_9428img_9418img_9433Vi er på vej til Preveza, hvor “Bare Lykke” skal på land for vinteren. Egentlig skulle vi have været oppe at besøge Odysseus på Itkaha, den gamle sømand og alle hans søforklaringer, men undervejs tikkede en sms ind med besked om, at kendte danske sejlere samledes i Meganisi, Vathi. Så vi ændrede kurs og blev venligt taget imod i den mere og mere fyldte havn; uvejr er varslet.

img_9437
Tredje “Sidste øl i år” for Judy og Carsten M/Y Dream, sammen med Rie og ikke Sten (blev på båden) S/Y Troldand, Ulla og Jørn S/Y “Mette”.
Advertisement